Sorting by

×

Ολοκληρώθηκαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια στην σχεδίαση ιστοσελίδας – ΠΕΚΤΠΕ Φλώρινας

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚΤΠΕ) Φλώρινας πραγματοποίησε επιμορφωτικές συναντήσεις για την σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων με χρήση των υπηρεσιών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 80 εκπαιδευτικοί και λόγω των περιοριστικών κανόνων διεξήχθησαν τρείς συναντήσεις. Μία στο 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου, και δύο στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στις αίθουσες.    

Στο σεμινάριο έγινε παρουσίαση του λογισμικό διαχείρισης ιστοτόπων  Plesk του ΠΔΣ και εγκατάσταση και χρήση της πλατφόρμας WordPress. Σύντομα στην ιστοσελίδα των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ (pektpe.xyz) , θα αναρτηθούν οι παρουσιάσεις.

Ευχαριστούμε τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Αμυνταίου και Φλώρινας, τις σχολικές μονάδες, 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου και Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας για την παραχώρηση του εργαστηρίου πληροφορικής καθώς και τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Προετοιμάζεστε για περαιτέρω μελλοντικές συναντήσεις.    

 

Για επικοινωνία:

Γεωργίου Σωτήρης

Εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86 pektpeflo@gmail.com

 

Από το Γραφείο του

Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...